Banden leveren


Bandorama levert de beste bandenmerken

Bandorama levert voor u de beste bandenmerken. Denk hierbij aan Vredestein, Michelin, Continental, Bridgestone, Nokian, Hankook, Pirelli, Dunlop, Goodyear en nog veel meer.
In de tijd dat wij bestaan hebben wij dan ook goede, vertrouwelijke relaties opgebouwd bij bovengenoemde grote merken.

Ook leveren wij alle soorten stalen en aluminium velgen. Wij hebben diverse websites en folders waar u uit kunt kiezen. Uiteraard kunt u ook zelf een plaatje aanleveren, wij zoeken hier de leverancier bij om ze vervolgens voor u te bestellen.

Omdat wij u als klant willen verzekeren dat u altijd de beste banden aanschaft, bestellen wij de merken dan ook uitsluitend bij de officiële dealers. Michelin bestellen wij bij Michelin, Vredestein bij Vredestein en ga zo maar door. Zo kunnen wij u als klant garanderen dat de banden altijd ‘vers van de pers’ worden gemonteerd en u het uiterste rijcomfort ervaart.

Buiten het leveren van nieuwe banden, heeft Bandorama ook een groot assortiment gebruikte banden, voor een leuk prijsje! Vraag een van onze medewerkers naar onze voorraad.

 

BANDENOPSLAG 003

Voor zowel nieuwe als gebruikte banden kunt u bij ons terecht

 

Levertijden

Als wij de banden die u zoekt niet op voorraad hebben en wij deze voor u moeten bestellen, hebben wij deze meestal de volgende dag in huis.
Hetzelfde geldt voor stalen en aluminium velgen.

Ook tussen de bandenmerken en –types zijn er verschillen. Zo zijn er harde en zachtere banden, geluidloze en hoorbare banden. Banden geschikt voor onder een gezinsauto en banden die horen onder een sportieve auto. Met onze kennis en ervaring helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze band voor onder uw auto.

 

Tevens hebben wij van verschillende leveranciers leuke acties gekregen, zoals brandstofbonnen bij aankoop van bepaalde banden of dagjes uit naar het circuit. Vraag een van onze medewerkers voor meer informatie.