Sistema Gopren


Verbeter de wegligging van uw auto, camper of caravan

Sistema Gopren zijn kunststof blokjes die tussen uw veren van uw auto, camper of caravan worden geplaatst. Deze soort rubberen blokjes vangen zware belasting op, zonder dat de rijeigenschappen veranderen. Uw vering wordt dus niet harder of stugger. Dit waarborgt uw veiligheid. Ook voor een betere wegligging en stabiliteit monteren wij dit systeem al jarenlang naar volle tevredenheid. Vanwege de overtuiging van de goede werking, geven wij een ‘niet-goed-geld-terug’ garantie

.De blokjes van Sistema Gopren worden tussen de veren van uw auto, camper of caravan geplaatst

De blokjes van Sistema Gopren worden tussen de veren
van uw auto, camper of caravan geplaatst

 

Voordelen

Sistema Gopren biedt het voordeel van een veel veiliger weggedrag in alle rij-omstandigheden met goed of slecht weer, op de snelweg of een B-weg, omdat het de stabiliteit en de grip op de weg verhoogt en het overhellen vermindert (zowel in de bochten als bij het remmen).

Gopren is gebaseerd op het, door speciale elementen, dempen van alle bewegingen en onnodige deiningen die alle auto’s normaal gesproken vertonen. Het bijzondere soort kunststof waarvan het gemaakt is absorbeert de krachten die de veer indrukken en beheerst deze waardoor de terugverende krachten, welke de stabiliteit van de auto verminderen, worden beperkt. In het geval van plotseling sturen om een obstakel te ontwijken, komt het systeem direct in actie en zorgt het ervoor dat de controle over de auto blijft behouden waardoor deze zonder problemen weer in de juiste richting kan worden gestuurd.

De prijzen hiervan zijn op aanvraag. Het hangt af van het aantal blokjes wat tussen de veren moeten worden gezet. Natuurlijk kunnen wij wél altijd een indicatie geven, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

 

U kunt hiervoor vrijblijvend bellen naar 020-6593080