Zomerwissel 2017


Warmere temperaturen.. dat vraagt om zomerbanden! U als terugkerende of nieuwe klant kunt bij ons terecht voor het wisselen van uw winter- naar zomerbanden.

 

Afspraak inplannen

Dat kan eenvoudig via de website, telefonisch of per mail. Liggen uw banden bij ons in de opslag? Dan hoeft u alleen het kenteken door te geven. Wij leggen voor uw komst de banden of wielen netjes en schoon voor u klaar.

 

Hoe lang duurt het?

Het omwisselen van losse banden op de bestaande velg neemt ongeveer 40-45 minuten in beslag. Het wisselen van een compleet wiel (band + velg) duurt ongeveer 20-25 minuten. U kunt er bij ons op wachten met een kopje koffie of thee of u neemt één van onze leenfietsen mee.

 

Nieuwe zomerbanden

Wij heeft een grote voorraad nieuwe zomer- en all-season banden van alle uiteenlopende merken, direct bij de officiële leverancier vandaan. Als wij uw band toch niet op voorraad hebben duurt dit meestal 1-2 dagen. Ook voor leuke (sport)velgen kunt u uiteraard bij ons terecht. Voor een mooie offerte of advies op maat kunt u altijd terecht bij één van onze medewerkers. Lees meer bij ‘banden leveren’.

 

Opslag winterbanden

U kunt uw winterbanden verzekerd bij ons opslaan. Dit scheelt u ruimte, gesleep en het risico dat u voor niets komt. Wij controleren namelijk altijd de banden voordat u komt. Zo zien wij snel of de banden aan vervanging toe zijn en of er uitgelijnd dient te worden. Voor meer informatie over de opslag kunt u terecht bij één van onze medewerkers.