Zomerwissel 2018


Warmere temperaturen.. dat vraagt om zomerbanden! U als terugkerende of nieuwe klant kunt bij ons terecht voor het wisselen van uw winter- naar zomerbanden.

 

Afspraak inplannen

Dat kan eenvoudig via de website, telefonisch of per mail. Liggen uw winterbanden bij ons in de opslag? Dan hoeft u alleen het kenteken door te geven. Wij leggen voor uw komst de banden of wielen netjes en schoon voor u klaar. Het is raadzaam om tijdig de afspraak in te plannen want deze weken zijn altijd erg druk. Wacht niet tot het laatste moment.

 

Hoe lang duurt het?

Het omwisselen van losse banden op de bestaande velg neemt ongeveer 40-45 minuten in beslag. Het wisselen van een compleet wiel (band + velg) duurt ongeveer 20-25 minuten. U kunt er bij ons op wachten met een kopje koffie of thee of u neemt één van onze leenfietsen mee.

 

Nieuwe zomerbanden

Wij heeft een grote voorraad nieuwe allseason- en zomerbanden banden van alle uiteenlopende merken, direct bij de officiële leverancier vandaan. Als wij uw band tóch niet op voorraad hebben duurt dit meestal 1-2 dagen. Ook voor stalen wintervelgen of sportvelgen kunt u uiteraard bij ons terecht. Voor een mooie offerte of advies op maat kunt u altijd terecht bij één van onze medewerkers. Lees meer bij ‘banden leveren’.

 

Opslag winterbanden

U kunt uw winterbanden verzekerd bij ons opslaan. Dit scheelt u ruimte, gesleep en het risico dat u voor niets komt. Wij controleren namelijk altijd de banden voordat u komt. Zo zien wij snel of de banden aan vervanging toe zijn en of er uitgelijnd dient te worden. Voor meer informatie over de opslag kunt u terecht bij één van onze medewerkers.

Tevens hebben wij van verschillende leveranciers leuke acties gekregen, zoals brandstofbonnen bij aankoop van bepaalde banden of dagjes uit naar het circuit. Vraag een van onze medewerkers voor meer informatie.